EcoFlow

ISMERJ MEG MINKET

Az EcoFlow története röviden

Az EcoFlow-t 2017-ben alapították. A márka megalkotói korábban egy könnyű, erős és tartós drón akkumulátor kifejlesztésén dolgoztak. Ezt a tapasztalatot felhasználva egy olyan megbízható, hordozható erőmű létrehozását tűzték ki célul, amely kényelmes “off-grid” életet tesz lehetővé, és stabil áramforrást biztosít a szabadban és vészhelyzet esetén is.

HATALMAS TELJESÍTMÉNY

Az EcoFlow a legjobb teljesítményt nyújtja. Termékeinket a legnagyobb teljesítmény, a legrövidebb töltési idő és a leghosszabb akkumulátor-élettartam jellemzi.

GYORSTÖLTÉS

A Power Delivery és a Qualcomm 3.0 technológia adaptálásával garantálhatjuk, hogy erőműveink 1,5-szer gyorsabban töltik fel az eszközöket, mint a mindennapokban használt hagyományos töltők.

PEHELYKÖNNYŰ

A drón akkumulátorok egykori mérnökei tudják a súly szerepének fontosságát. Az általunk kifejlesztett, elsőként piacra kerülő súly/kapacitás arány lehetővé teszi, hogy hatalmas ipari mennyiségű energiát adjunk minden ügyfelünk kezébe.

Plug & Play

Az EcoFlow mindenkié – a gyerekektől az idősekig. Csak egy gombnyomásra van szükség ahhoz, hogy extra áramforráshoz jussanak a felhasználók.

Termékeink

Cégünk garantálja a legjobb minőségű, legtartósabb és legérdekesebb termékeket – a mini-töltőktől a napkollektorokig, a napelem panelektől a szabadalmaztatott tartozékokig. Termékeinket egyedülálló akkumulátorokkal szereljük fel, amelyek csúcstechnológiával és egyedülálló töltési képességgel tűnnek ki és kiváló eredményeket biztosítanak.

2

EcoFlow DELTA 2

1-3 kWh bővíthető kapacitással, hogy növelni tudd az erőmű tárolási képességét saját igényed szerint. Add hozzá a DELTA 2 extra akkumulátort, hogy elérje a 2048 Wh-t, vagy add hozzá a DELTA Max Extra akkumulátort, hogy elérje a 3040 Wh-t. Kiváló otthoni vészhelyzethez vagy mindennapi használatra.

1

EcoFlow DELTA PRO

A DELTA Pro 3,6 kWh kapacitást támogat, amely egészen 25 kWh-ig bővíthető. A Smart Home Panelen keresztül közvetlenül integrálhatja otthoni áramköreibe. Ideális otthoni biztonsági mentéshez.

9

EcoFlow DELTA MAX

Ez a hordozható erőmű nélkülözhetetlen utazáskor, táborozáskor vagy áramszünet esetén. Az akkumulátor kapacitása 2 kWh, amely egy extra akkumulátor csatlakoztatásával 6 kWh-ra bővíthető. Hogyha a Delta Max lemerül, akkor feltöltheti hagyományos AC kiemenettel, autós töltővel, napelem panelekkel vagy okosgenerátorral is.

2

EcoFlow RIVER 2

Az EcoFlow RIVER 2 hordozható erőmű 256 Wh kapacitásával tűnik ki a tömegből és a legtöbb mindennap használatos készüléket képes ellátni árammal. Kimeneti teljesítménye eléri a 300 W-ot, az X-Boost technológiának köszönhetően pedig akár 600 W-al is elbánik. A termék támogatja a gyorstöltést – mindössze 60 perc alatt 100%-ra töltheti!

1 (1)

EcoFlow RIVER 2 MAX

Az EcoFlow RIVER 2 Max erőmű kiváló áramforrást biztosít készülékeinek. Kapacitása 512 Wh, teljesítménye pedig eléri az 500 W-ot. Ezen kívül az X-Boost technológiának köszönhetően 1000 W-ig terjedő teljesítményű berendezésekkel is jól működik. Figyelemre méltó tulajdonsága még a gyors töltés – körülbelül 60 percet vesz igénybe, hogy 100%-ra feltöltsön.

3

EcoFlow RIVER 2 PRO

Biztosítsa eszközei működését megbízható áramforrással! Az EcoFlow RIVER 2 Pro hordozható erőmű 768 Wh-s kapacitással és akár 800 W-os kimenettel rendelkezik. Sőt, az X-Boost technológiának köszönhetően akár 1600 W teljesítményű berendezéseket is képes ellátni. Ez azt jelenti, hogy a leggyakrabban használt háztartási gépek 80%-át képes táplálni! Az erőmű támogatja a gyorstöltést is – mindössze körülbelül 70 perc alatt töltheti fel a készüléket 100%-ra.

5

EcoFlow Blade

Gyors és pontos fűnyírást tesz lehetővé, az X-Vision technológiának köszönhetően pedig könnyedén elkerüli az akadályokat. Vezeték nélkül működik, így megszabadulhat a felesleges kábelektől. Rendelkezésére áll az EcoFlow alkalmazás is, amely lehetővé teszi többek között a nyírási terület és a tiltott zónák kijelölését is.

4

EcoFlow Glacier

Kempingezés, csónakázás, bulizás a szabadban – ilyen és hasonló helyzetekben az EcoFlow Glacier hűtőszekrény kiváló választás. Űrtartalma eléri a 38 litert, strapabíró akkumulátora pedig akár 40 órás üzemidőt is képes biztosítani. Lehetővé teszi az élelmiszerek hűtését és fagyasztását egyaránt, emellett pedig jégkockakészítőként is szolgál.

6

EcoFlow Wave 2

Gondoskodjon az optimális hőmérsékletről nyaralójában vagy lakókocsijában! Az EcoFlow Wave 2 egy hűtési és fűtési funkciókkal rendelkező klímaberendezés, amely tökéletesen fog működni különböző alkalmakkor. Nem igényel bonyolult telepítést és nagyon csendes.

7

EcoFlow Dual Fuel

Az EcoFlow Dual Fuel Okosgenerátor tökéletesen használható a DELTA Pro és a DELTA Max erőművekkel vagy a Power Kits termékekkel együtt is. A készülék kétféleképpen működik – benzinnel vagy LPG-vel (propánnal).

8

EcoFlow Napelem 220 W

Élvezze a környezetbarát, barki számára elérhető és ingyenes napenergiát, bárhová is megy! Az EcoFlow kétoldalas napelem panelei elöl akár 220 W, hátul pedig 155 W teljesítményt biztosítanak.

3

EcoFlow Napelem 400 W

Az összecsukható 400 W-os hordozható napelem tökéletes otthoni használatra, kempingezéshez és hálózaton kívüli élethez. A magas napenergia-teljesítménynek és a 23%-os megnövelt hatásfoknak köszönhetően még gyorsabban töltheted fel hordozható erőműved, mint korábban.